SİİRT / KURTALAN - Konakpınar 23 Nisan Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı coşkuyla kutlandı.Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılıp, şiirler okundu. Devamında müzikli gösteriler ve yarışmalar yapıldı.

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzun bahçesine ağaçlar diktik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin  109.yılı okulumuzda öğrencilerimizin hazırladığı günün anlam ve önemine belirten konuşma, şiir ve oratorya  gösterisiyle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı vesilesiyle koridor süslemeleri yapıldı. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Ülkemizde yaşanan depremlere karşı bilinçlenmek amaçlı okulumuzda deprem tatbikatı yaptık.

Ock

Karnelerini öğretmenlerinden alan öğrencilerimiz İstiklal Marşı ve Karne töreni için okul bahçesinde toplandı.Okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize hediyeler verildi. Tatili verimli geçirmeleri için öğrencilerimize tavsiyelerde bulunuldu.

Ock

Öğrencilerimizin çalışma ortamını, sosyal durumunu yerinde görmek için aile ziyaretleri yaptık.

Ock

Okulumuzun tatil öncesi son haftasında öğrencilerimizle eğlenceli dakikalar yaşadık.Bu kapsamda münazara çalışması,komedi saati, yarışmalar, halı kursu ve cami ziyareti yapıldı.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk´ün ölümünün 85. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda hazırlanan anma programı okulumuzun bahçesinde okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Program siren ,saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Programda günün anlam ve önemine yönelik yazı ve şiirler okunup karaoke ile program bitirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine dair konuşmalar yapılıp çeşitli şiirler okundu. Oratoryo gösterisinin ardından program sona erdi.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program; günün anlam ve önemini belirten yazı, şiir ve oratoryoyla kutlandı.